Kezdőlap | Állásajánlatok | Kapcsolatfelvétel | ElérhetőségekTisztelt munkáltató!

Portálunkon elhelyezheti álláshirdetéseit, így több ezer olvasót ér el rövid idő alatt. A hirdetés feltöltése rövid időt vesz igénybe. Ha további időt és energiát szeretne megtakarítani, kérheti a beérkezett jelentkezők szűrését (díjköteles szolgáltatás).

Ez esetben irodánk munkatársai ellenőrzik, hogy a beérkezett jelentkezők megfelelnek -e a hirdetés kritériumainak és csak a potenciális jelölteket továbbítják Ön felé. Ez esetben a pályázatok irodánk címére érkeznek.

Ha nem regisztrált felhasználónk, hirdetése feladásához kérjük regisztráljon itt.

Amennyiben regisztrált felhasználónk kérjük lépjen be.


Álláshirdetését természetesen személyesen is feladhatja ügyfélszolgálati irodánkban.

Irodánk további szolgáltatásai munkaadók részére:

HR Outsourcing

A személyügyi outsourcing HR munkatársak kiszervezését jelenti HR feladatok részbeni vagy teljes körű ellátására. Erre akkor lehet szükség, ha még egyáltalán nincs vagy nincs elég HR szakember egy vállalatnál, vagy egy tömeges munkaerő-felvétel, rosszabb esetben egy csoportos létszámleépítés / outplacement átlagon felüli terheléséhez kell hatékony megoldást biztosítani. Sok cég olcsóbbnak és gyorsabbnak ítéli, ha a fő feladatai mellett adódó egyéb tevékenységeket alvállalkozókkal végezteti. HR Outsourcing alkalmazásával cége mentesül a munkaerő felvétellel, elbocsátással és a hozzá kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátásával járó feladatoktól. Ezáltal hatékonyabbá és gyorsabbá válhat a vállalat működése. Emellett előfordulhat, hogy egy-egy speciális, projekt-jellegű feladatra (pl. tömeges munkaerő-toborzás, -kiválasztás), vagy egy adott részleg tervezhető és folyamatos fluktuáció kezelésére keres egy cég megbízható szolgáltatót. Irodai infrastruktúránk alkalmas arra, hogy fizikailag is különálló helyen végezzük el a megadott feladatokat, de arra is van lehetőség, hogy munkatársunk a vállalat telephelyén támogatja a dolgozók munkáját.

Toborzás és kiválasztás támogatása

Egy vállalat sikerét túlnyomórészt az ott dolgozó munkatársak ötletei, tettereje, tenni akarása és személyisége határozza meg. Ezért fontos a megfelelő szakemberek, közép- és felsővezetők kiválasztása.
A megbízóval egyeztetett követelményprofil alapján támogatjuk azoknak a jelölteknek a kiválasztását, akik a szakmai tapasztalatuk és személyiségük alapján legalkalmasabbak a munkakör betöltésére.

A keresés menete, hatékony kiválasztási módszerek

A megbízó és az általa támasztott elvárások alapos megismerése után kezdődik a potenciális jelöltek felkutatása, melynek leghatékonyabb eszköze a hirdetéses és adatbázisos keresés, de számos esetben a közvetlen megkeresést is javasoljuk.

A kiválasztás többlépcsős folyamat, amelynek első lépése az általunk készített strukturált interjú, melynek során - a négyszemközti beszélgetés bizalmi légkörében - teljes képet kaphatunk, többek között a pályázó szakmai életútja, tapasztalata mellett, kompetenciáiról, személyiségéről, személyes jellemzőiről és motiváltságáról is.
Amennyiben a pozíció betöltésének az idegen nyelv tudás feltétele, úgy az interjú egy része az adott idegen nyelven folyik.

A teljes keresés - kiválasztási folyamat során készséggel állunk konzultációval megbízóink és pályázóink rendelkezésére. A kiválasztást követően is folyamatosan konzultációs kapcsolatban maradunk megbízóinkkal és kiválasztott pályázóikkal, mert jelöltjeik gyors beilleszkedését, tartós beválását munkánk minősítésének tekintjük és minden eszközzel támogatjuk.

A kiválasztás folyamata

1. A megbízó megismerése

 • A vállalat szervezete, vállalati kultúra
 • Célok, pozíciók
 • Konkrét pozíció, követelmények definiálása, követelményprofil kialakítása

 • 2. Keresés indítása

 • Keresési terv elkészítése
 • Potenciális jelöltek előszűrése

 • 3. Interjúk

 • Telefonos előszűrés - opcionálisan külön is rendelhető
 • Struktúrált mélyinterjú - képességekről, tapasztalatokról, személyiségről stb.
 • Potenciális jelöltek listázása

 • 4. Kiválasztás lezárása

  5. Tárgyalási folyamat, értékelő megbeszélés

  6. Visszajelzés, utókövetés


  Exit-interjú

  Irodánk vállalatok részére vállalja a próbaidő után "megtartott", illetve a később kilépő dolgozókkal történő interjúk lebonyolítását, melyek célja, hogy a próbaidősök benyomásait a cégről összegezze, beépítse fejlesztéseibe, illetve a távozók szubjektív elbeszélése, válaszai alapján a cég tájékozódjon a kilépés tényleges okairól, annak elkerülhetőségéről, valamint arról, hogy milyen érzésekkel távoznak a vállalat különböző /szak/területeiről az egyes munkatársak.

  Tapasztalatunk, hogy a dolgozók nyíltabban megfogalmazzák problémáikat egy külső, nem a vállalat állományába tartozó személynek, aki elfogulatlansága miatt kizárólag szakmai szempontból közelítheti meg a kérdésekre adott válaszokat, így a beszélgetés hangvétele nem lesz személyeskedő. Az interjú légköre is oldottabb, ezért a válaszok információ tartalma is mélyebb, őszintébb.

  Az interjúkra a vállalat telephelyén, az általa megnevezett időpontokban kerül sor.

  A beszélgetésekről készült riportok és a bizonyos időszakonként ugyancsak általunk összeállított statisztikai adatok alapján a vállalatnak lehetősége van arra, hogy tanácsadónk bevonásával elemezze ki az azokból tükröződő véleményeket.

  Amennyiben cége HR osztálya túlterhelt, nehezen birkózik meg a napi feladatokkal, ezek lehetnek azok a tevékenységek, amelyeket célszerű külső cégre bízni, ráadásul a vállalat részéről mindez kevés közreműködéssel jár.

  Természetesen tisztában vagyunk az interjúk bizalmas jellegével, az ott elhangzott információkat szigorúan és kizárólag a Megbízónkkal osztjuk meg.


   

   
  Kezdőlap | Impresszum | Adatvédelem | Kapcsolatfelvétel

  ©2024. Minden jog fenntartva.